Avís legal

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes jurídics:
Propietat del lloc web
Titular de la pàgina web: Jordi Lorente Garcia-NIF/DNI 77676499W-Jordi Lorente Garcia
Adreça: carretera de Barcelona. 08204, Sabadell (Barcelona), Espanya
Contacte: Tel. 669481687-email: jordilorente@ingenieros.com
Activitat: Ingenieria
Condicions generals d’ús
El portal web http://www.sogenginyeria.cat/aims per facilitar al públic, en general, el coneixement de les activitats que aquesta organització realitzi i dels productes i serveis que presta, per al desenvolupament de la seva activitat.
L’ús de qualsevol de les funcionalitats del lloc web implica l’expressa i plena acceptació de les presents condicions, sense perjudici de les persones que es poguessin aplicar a alguns dels serveis concrets oferts a través del lloc web.
El titular de la web es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu web o en la configuració i presentació del lloc.
Per tal de mantenir actualitzada la informació publicada al portal WEB, els continguts de la mateixa poden ser modi2cados, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, per la qual cosa serà aconsellable comprovar la validesa o exactitud de les mateixes anant a Fonts oficials.
Propietat intel • lectual, industrial i marcs
Tots els elements que conformen la pàgina web, així com la seva estructura, disseny, codi font, així com els logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix, són titularitat de JORDI LORENTE GARCIA o els seus col·laboradors i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.
Les imatges i altres elements gràfics continguts en el lloc web també estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.
El titular de la web prohibeix expressament la realització de “framing” o la utilització per part de tercers de qualssevol altres mecanismes que alterin el disseny, original configuració o continguts de la nostra pàgina web.
L’ús dels continguts ha de respectar la seva llicència particular. D’aquesta manera, el seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida tret que això mitjanci i autoritzi expressament al titular de la pàgina web de JORDI LORENTE GARCIA.
Només s’autoritza la reproducció total o parcial dels textos i continguts subministrats pel lloc WEB, sempre que totes i cadascuna de les condicions següents:
Mantenir la integritat dels continguts, documents o gràfics
El titular de la pàgina web es cita expressament com a font i origen d’aquests.
El proposit i la finalitat d’aquest ús és compatible amb les finalitats del lloc web i/o l’activitat del titular del lloc web.
No es pretén fer un ús comercial, queda prohibida la seva distribució, comunicació pública, transformació o descompilació
Qualsevol altre ús serà comunicat i autoritzat pel titular de la pàgina web, previ i expressament.
Pel que fa a les cotitzacions de productes i serveis de tercers, el titular de la web reconeix els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual a favor dels seus titulars, no implicant la seva única menció o aparició a la web l’existència de drets o Responsabilitat per la mateixa, ni aval, patrocini o recomanació.
El titular de la pàgina web declara el seu respecte als drets de propietat intel·lectual i industrial de terceres persones; Per tant, si vostè sent que el nostre lloc web pot estar violant els seus drets, si us plau contacti amb el propietari del lloc web.
Responsabilitat
El titular de la web no garanteix la inexistència d’errors en l’accés a la web, en els seus continguts, ni que aquest s’actualitzi, encara que el titular del lloc web desenvoluparà els seus millors esforços per, si escau, evitar-los, corregir-los o actualitzar-los.
Tant l’accés al lloc web com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda en els mateixos és d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.
El titular de la pàgina web no es responsabilitza de la informació i continguts emmagatzemats, però no limitats, en fòrums, xats, blogs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar contingut del formulari Independent a la pàgina web http://www.sogenginyeria.cat/.
No obstant això, i en compliment del que disposa la LSSI, el titular del lloc web es fa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, col·laborant activament en la retirada o en el seu cas bloquejant tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic. Si l’usuari considera que hi ha algun contingut al lloc web que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, posi’s en contacte amb el propietari del lloc web.
El titular de la pàgina web no es fa responsable de les respostes que es facin a través de les diferents adreces de correu electrònic que apareixen en el seu lloc web, de manera que en cap cas pot derivar-se d’un efecte jurídic vinculant.
Enllaços o hipervincles
Els enllaços que figuren a la nostra pàgina web poden donar lloc a continguts de tercers web. L’objectiu d’aquests enllaços és només facilitar la cerca dels recursos que poden interessar-te a través d’Internet. No obstant això, aquestes pàgines no pertanyen al titular del lloc web, ni fan una revisió dels seus continguts i, per tant, el titular de la web no assumeix cap responsabilitat sobre els continguts, informacions o serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs, que tindran Caràcter exclusivament informatiu i en cap cas implicarà cap relació entre el titular del lloc web i les persones o entitats titulars d’aquests continguts o titulars d’altres llocs on es troben. El titular de la pàgina web no es fa responsable del funcionament de la pàgina enllaçada ni dels danys que poguessin derivar-se de l’accés o ús dels mateixos.
Els enllaços a la pàgina web http://www.sogenginyeria.cat/must compleixen les condicions següents:
L’establiment de l’enllaç no implicarà cap tipus d’acord, contracte, patrocini o recomanació per part de JORDI LORENTE GARCIA de la pàgina que fa l’enllaç.
La pàgina web en la qual s’estableixi l’hiperenllaç no contindrà informació amb continguts il·lícits, discriminatoris, contraris als principis d’ètica comunament acceptats o que infringeixin l’ordre Públco, així com contenir continguts Contràriament a qualsevol dret de terceres persones.
El titular de la pàgina web pot sol·licitar l’esborrat d’un enllaç al seu lloc web, sense que calgui al·lejar cap causa. En aquest cas, la pàgina que ha realitzat l’enllaç ha de procedir a la seva supressió immediata, tan aviat com rebi la notificació del titular de la pàgina web.
No es responsabilitza de cap manera ni garanteix la claredat, exactitud, 2abilidad, correcció o moralitat de continguts o serveis que l’establiment de l’hiperenllaç pugui oferir. L’usuari assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que poguessin derivar-se de l’accés a la pàgina web de l’hiperenllaç.
La pàgina web en la qual s’estableixi l’hiperenllaç no podrà contenir cap marca, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents al titular del lloc web, excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç.
Protecció de dades personals
Per als casos en què es recullen, tracten o emmagatzemen les dades personals, es farà d’acord amb la política de privacitat publicada al lloc web i es pot consultar al peu o al peu de pàgina del lloc web.
Llei aplicable i jurisdicció
La llei aplicable en cas de disputa o con2icto d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis d’aquest portal, serà la llei espanyola.
Per a la resolució de qualsevol con2icto que pogués sorgir en ocasió de la visita al lloc web o de l’ús dels serveis que puguin ser oferts, el titular de la pàgina web i l’usuari acorden sotmetre’s als jutges i tribunals de residència de l’usuari , sempre que estigui situat en territori espanyol i que actuï com a consumidor. Si no és així, l’enviament serà als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, Espanya.